Deeltijd rockband!
Bandleden
Op gitaar…

Arno Waterham, Kampen

Speelt zowel elektrische gitaar als akoestische gitaar. Daarnaast neemt hij de meeste zangpartijen voor zijn rekening. Arno speelt op een akoestische Takamine gitaar een elektrische Fender Statocaster, voorzien van de nodige modificaties (en sporadisch op een Jackson “Dinkey” of een Gibson Les Paul cloon). Voor special effects wordt gebruikt gemaakt van een Kemper Profiling Amp en een Roland GR33 gitaarsynthesizer. Versterking en footcontroller zijn van het merk “Pek & Veren Mediaproducties” (zie deze link). Samen met Ro speelde Arno vroeger in de fameuze gospelrockformatie Beyond the Edge. Helaas ter ziele gegaan in 1996. Sinds februari 2010 speelt Arno ook bij het Kamper Popkoor 4YOU.

Op drums…

Ro Kerkhoven, Nagele

De term “Animal” dekt bij Ro redelijk de lading… Speelt drums en zingt achtergrondkoortjes. Ro speelt op Pearls Drums en Zildjian bekkens, maar deinst ook niet terug voor het bespelen van steeksleutels, melkbussen en koekenpannen. Briljant is ook zijn zelf ontwikkelde koebel-klopper. Momenteel wordt er veel via elektronische drums gespeeld, via een zelf gemodificeerde drumkit en een Roland SPD-S. Versterking heeft Ro niet nodig! Sterker zelf, als Ro er niet was geweest, hadden de overige leden ook geen versterking nodig gehad… Samen met Arno was Ro ook actief in het begeleidingscombo van “The Inspirationsingers & Band”. Helaas in 2009 ter ziele gegaan. Sinds september 2011 speelt hij wederom samen met Arno ook bij het Kamper Popkoor 4YOU.
I
n zijn riante achtertuin staat een fraaie oefenstudio…

Gitaar/Basgitaar

Gerwim Heerspink, Dronten

Speelde met Ro & Arno bij “The Inspirationsingers & Band”. Zeer bedreven bassist, maar nu even als gitarist bij Pek & Veren 2012. Om de tijd tussen de optredens van Pek & Veren te vullen speelt hij bas bij de gospelformatie In Christ United. Verder werkt hij samen met Arno en Ro nog wel eens wat optredens af in het “snabbel-circuit”.

Basgitaar

Agnes Frijlink, Zwolle

Speelt met Ro & Arno ook bij Kamper Popkoor 4YOU.. Wegens succes ingelijfd bij Pek & Veren 2012. Daar speelt ze bas en zingt er ook nog eens bij.
Agnes is niet alleen een kunstenaar op de bassnaren, maar ze is een echte gediplomeerde kunstenaar! Zie “Website Agnes”.

Voormalige bandleden:

Op toetsen & gitaar…

Marco de Vries, Kampen

Was voorheen ondermeer lid en leadzanger van `de gospelrockformate “Experience” (waar kennen we dat woord van?). Zal voor de Ro & Mieke Experience 2008 ons versterken met toetsen, gitaar en zang. Ro & Arno hebben bij andere gelegenheden al vaak mogen samenwerken met Marco.

Eveneens op drums…

Arjan Paters, Kampen

Ro heeft veel met Arjan samengewerkt. Voor de Ro & Mieke Experience 2008 zal Arjan de drumpartijen voor zijn rekening nemen. Ro heeft dan zijn handen vrij voor percussie en natuurlijk de uitgebreide zangpartijen van het Pé & Rinus repertoire.

Eveneens op toetsen…

Lucinda Gennissen

Onze special guest. Het nichtje van Ro dat tijdens de Steve Miller songs bij de Experience 2008 de band zal aanvullen op toetsen. Volgens Ro het enige familielid dat een beetje begiftigt is met muzikaal talent.

Op toetsen…

Paul de Vroome, Kampen

Paul speelt toetsen (zowel wit als zwart) en neemt de achtergrondkoortjes voor zijn rekening. Vooral zijn Hammond partijen zijn niet te versmaden. Hoewel Paul de jongste van het stel is, mag gerust gezegd worden dat Paul met zijn conservatorium het meest getalenteerde bandlid is. De overige bandleden moeten dit gewoon compenseren met hard werken…

Op basgitaar…

Arjan van de Logt, Kampen

Voormalig geluidstechnicus en bassist bij Beyond the Edge. Speelde verder ook bij Lords of the Stone en speelt tegenwoordig helaas liever met vliegtuigjes dan met zijn basgitaar. Zijn spel op zijn authentieke VandeLogt bassguitar was onnavolgbaar. Gelukkig mogen we nog altijd dankbaar gebruik maken van zijn geluidsinstallatie. Deze staat nog altijd in de oefenruimte…

Op basgitaar…

Andy Plasschaert, Lelystad

Is van oorsprong eigenlijk toetsenist, maar speelt met grote inzet de baspartijen. Het merk van de basgitaar en versterker durven we hier vooralsnog niet te publiceren. Andy zou ook achtergrondkoortjes meezingen. Wij hebben u dit leed bespaard…

Op zang…

Arnold Oldebroek, Kampen

Toen Arno het zingen een tijdje zat was zochten we een ander zanger. Dat werd Arnold. Fraaie bijkomstigheid was dat hij tevens voor een oefenruimte zorgde.